Pleťové oleje

100% přírodní kosmetický makadamiový olej - Botavikos - 30ml

Makadamiový olej má skvělé regenerační účinky, podporuje schopnost přirozené hydratace pokožky zevnitř a tak napomáhá udržovat ji pružnou, vláčnou a elastickou. Makadamiový olej pokožka rychle absorbuje, olej zanechává pokožku hedvábnou. Tento olej je pro pokožku přirozený, obsahuje palmitoleické nenasycené mastné kyseliny, které jsou velmi podobné těm které produkuje pokožka těla. Způsob použití: Na venkovní použití. Lze použít čistý, nebo v kombinaci s jinými oleji v poměru 1: 1 a také na obohacení Vaší kozmetiky- přidat ho do krémů, masek, balzámů. Objem: 50 ml Země původu: Rusko

Více info Cena
100% přírodní kosmetický měsíčkový olej - Botavikos - 30 ml

Olej vyživuje všechny typy pokožky. Změkčuje hrubou kůži. Reguluje rovnováhu kožních buněk, rovnováhu bílkovin, vyhlazuje pokožku a dodává jí pružnost. Regeneruje pokožku a odstraňuje podráždění. Má omlazující účinek, vyživuje, zjemňuje a zvlhčuje pokožku, urychluje hojení ran, chrání pokožku před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Proniká rychle do základní vrstvy kůže. Tento produkt má příznivý účinky při problémech s psoriázou, lupénkou a seboreou. Způsob použití: vnější užití: možné použít čistý nebo v kombinaci s jinými oleji v poměru 1:1 a též na obohacení Vaší kosmetiky - přidat ho do krémů, masek, balzámů. Objem: 30 ml Země původu: Rusko Tento olej zaujal i Nikol Štefundovou, atletku, která bere sport vážně. Trápí Vás psoriáza? Podrobně jsme se tomuto tématu věnovali v komplexním a odborném článku, který nám napsala PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Více info Cena
100% přírodní kosmetický avokádový olej - Botavikos Objem: 30 ml

Přírodní avokádový olej je vhodný jak pro denní tak i na noční používání. Avokádový olej má schopnost proniknout hluboko do pokožky a poskytnout spoustu potřebných omega 3 kyselin a vitamínu E na podporu hojení. Je ideální k léčbě různých stavů jako je lupénka, ekzém, lupy, stařecké skvrny a dokonce jizvy. Avokádový olej působí: protinádorově udržuje zdravé vlasy udržuje zdravé srdce uzdravuje pokožku Způsob použití: vnější užití: možno použít čistý nebo v kombinaci s jinými oleji v poměru 1:1 a též k obohacení Vaší kosmetiky - přidat ho do krémů, masek, balzámů. Objem: 30 ml /50 ml Země původu: Rusko Jak si vyrobit originální handmade balzám na rty nebo peeling s použitím kosmetických olejů? Postup naleznete v našem článku. O využití avokádového oleje v přírodních domácích maskách a o postupu se dočtete zde.

Více info Cena
Opunciový 100% BIO přírodní za studena lisovaný olej 30ml - Herbatica

  Co dělá tento olej z indiánských fíků opuncie speciálního ve srovnání s jinými produkty, je jeho složení: vysoký (90%) obsah esenciálních mastných kyselin, včetně více než 60% kyseliny linolové, tj. omega-6 mastné kyseliny, a také přítomnost jedinečného a nejaktivnějšího vitaminu E (gama-tokoferol). Kromě cenných kyselin a vitamínů (A, E, F a K), obsahuje také minerály (vápník, fosfor, draslík, hořčík, železo a zinek). Takové složení dodává oleji z opuncie velmi silné vlastnosti: Vyhlazující - přítomnost železa a zinku zlepšuje metabolismus kolagenu. Olej vyhladí stávající hluboké vrásky. Antioxidační- vysoký obsah karotenoidů a chlorofylu významně zpomaluje stárnutí pokožky. Regenerativní - posiluje a obnovuje poškozenou lipidovou bariéru, doplňuje nedostatek mastných složek, včetně cenných ceramidů. Hydratační - chrání před vysycháním, zvyšuje hydrataci a reguluje funkci mazových žláz. Ochranné - při pravidelném používání posiluje imunitní systém pokožky, výrazně snižuje citlivost na procesy stárnutí způsobené UV zářením, volnými radikály, povětrnostními vlivy, mikro-poškozením, otěrem a dokonce i tabákovým kouřem nebo stresem. Obnovuje pokožku a zlepšuje hojení ran. Uklidňující - účinnou hydratací zmírňuje zánět kůže, podráždění a otoky. Pomáhá při léčbě seborey. Vzácné vlastnosti oleje z indiánského fíku - opuncie se používají při péči o zralou, poškozenou, zjizvenou nebo fádní pokožku (rozkládá zbytky pigmentů a chrání pokožku před jejich opětovným výskytem). Olej je možné použít na obličej (pouze dvě kapky postačují na celoobličejovou aplikaci) nebo se masírují speciálně do linií úsměvu. Olej je neocenitelný pro citlivé oblasti očí a rtů, krku a rukou, tj. pro oblasti, kde se mezi prvními objevují známky stárnutí. Je vhodný pro pokožku náchylnou na akné nebo ucpané póry kůže (rozpouští maz, čistí pokožku a póry od mastných nečistot, např. silného make-upu nebo základu). Je také vhodný pro citlivou a jemnou pokožku. Zlepšuje mikrocirkulaci krve, zklidňuje záněty, suchost, atopii, dermatitidu a dermatózy. Olej z indiánského fíku - opuncie je rozpustný v tucích. Můžete ho přidat do arganového oleje, jiných olejů a také do bylinných destilátů. Výsledkem bude, že získáte exkluzivní, luxusní produkt vhodný na jedinečnou péči o pleť. Indiánský fík, opuncie - rostlina z rodiny kaktusů, která přitahuje pozornost odborníků a výrobců na péči o pleť. Chcete vědět o tomto oleji úplně všechno? Dozvíte se to v našem krátkém článku zde. Pochází z horkých regionů Latinské Ameriky, Evropy a Afriky. Plody se sbírají pouze jednou ročně, následně se suší na slunci a pak se odstraní jejich dužina, aby se získaly malé, velmi cenné semena. Jsou to semena, které se používají na výrobu v současnosti nejdražšího oleje na světě - zcela unikátního oleje (nepleťte si s běžně dostupnými levnými výluhy z oleje opuncie). Už samotné lisování semen za studena je časově náročné a drahé. Je to proto, že semena jsou malé a zároveň mají velmi tlustou skořápku. Na výrobu jednoho litru oleje je zapotřebí přibližně milion semen z téměř 500 kilogramů ovoce. Olej z opuncie, který nabízí naše společnost, pochází pouze z organickým plodin; zakoupený produkt je tedy nejkvalitnější, nerafinovaný, bohatý na vzácné tuky, vitamíny a další cenné minerální přísady. Zloženie: 100% čistý, přírodní, biologický, panenský lisovaný za studena, nerafinovaný chemicky. Země původu: Maroko Objem: 30 ml Tekutá konzistence, žluto-zelené zbarvení, rostlinná vůně. Trápí Vás psoriáza? Podrobně jsme se tomuto tématu věnovali v komplexním a odborném článku, který nám napsala PhDr. Mgr. Eva Medvecká, PhD., DiS.

Více info Cena
Arganový olej 100% BIO přírodní, za studena lisovaný - Herbatica Objem: 50 ml

Olej je panenský a 100% čistý. Arganový olej je bohatým zdrojem antioxidantů, které zabraňují projevům stárnutí. Využití: používá se jako náhrada za denní / noční krém nanáší se jako podklad pod make-up hydratuje suché a poškozené vlasy (nanášejte přímo na vlhké vlasy), dodává jim lesk bojuje proti stárnutí pokožky a revitalizuje ji, vyhlazuje vrásky je účinný při hojení jizev po porodu zabraňuje lámavosti nehtů Naše obaly ze skla a skleněnou pipetkou na arganový olej mají etikety, které se dají odlepit a lahvičku nepoškodí. Můžete tak láhev použít opakovaně na Váš oblíbený olej a minimalizujete tak dopad svého nákupu na naše prostředí. Objem: 100 ml Složení: 100% arganový olej Země původu: Maroko Více se o tomto oleji můžete dočíst v článku, který pro vás připravila naše Lenka. Výrobce oleje disponuje certifikáty ekologického zemědělství. Více na stránce, kde jsou všechny certifikáty, kterými disponují naše produkty.

Více info Cena
100% přírodní kosmetický jojobový olej - Botavikos - 50 ml Balení: 30 ml

Jojobový olej zvyšuje přirozenou produkci kolagenu, ten chrání pokožku před UV zářením. Jojoba je také známá svými protizánětlivými vlastnostmi. Je vhodný na jakýkoliv typ pokožky. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky, pravidelným používáním se citlivá, suchá a podrážděná kůže stává opět odolnou. Obsahuje vyvážený poměr pěstící látek s hojivými schopnostmi. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4. Pár kapek jojobového oleje vmasírovaných do vlhkých vlasů jim dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk. Způsob použití: vnější užití: možné použít čistý nebo v kombinaci s jinými oleji v poměru 1:1 a rovněž k obohacení Vaší kosmetiky - přidat ho do krémů, masek, balzámů. Objem: 50 ml Země původu: rusko

Více info Cena

Nejhledanější